Het is mijn missie om jou op een fijne ontspannen manier en in een veilige omgeving, lekker in je vel te laten zitten waarbij je je vanuit vertrouwen en ontspanning weer kunt verbinden met jezelf en met anderen.

Hierbij helpen mijn paarden jou op een veilige manier ontspanning, plezier en levenslust terug te vinden. De reden dat het niet lukt of niet meer gaat om te werken, heeft in veel gevallen te maken met klachten op het gebied van bijvoorbeeld onzekerheid, grenzen stellen, burn-out, trauma, depressie, angsten, energiegebrek en dergelijke. Misschien herken je jezelf hierin.

Onbewuste belemmeringen die hiermee verband houden, en zorgen voor spanning in jouw lichaam, worden via het paard vanuit de kern inzichtelijk gemaakt. De paarden helpen om deze spanning aan te wijzen, weer te ontspannen en jou meer bewust te laten worden van hoe jouw lichaam omgaat met spanning en ontspanning. Dit geeft handvatten om ook in de toekomst balans te behouden, grenzen te stellen en energielevel op peil te houden. Door te werken aan ontspanning, kan er weer balans ontstaan tussen denken, voelen en doen. Het hervinden van balans en ontspanning zorgt voor een groeiend zelfvertrouwen. Dit vormt een stevige basis voor het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling binnen jouw eigen mogelijkheden. De inzet van paarden wordt tijdens reintegratietrajecten afgewisseld met individuele gesprekken waarbij de in te zetten coachtechnieken/-tools vanuit de integratieve werkwijze volledig worden afgestemd op het proces van jou als client. Met als doel dat jij vanuit duurzame balans, ontspanning en een nieuwe blik op jezelf en jouw mogelijkheden weer stappen kunt zetten in de arbeidsmarkt.

Voor de UWV re-integratiedienstverlening werkt Eqrian Coaching, Counseling & Training samen met R4YOU Coaching & Training uit Boxtel, waarbij Eqrian aanbieder van re-integratietrajecten in het noorden van Nederland is (Friesland, Groningen, Drenthe, Kop van Overijssel en de Noordoostpolder).

In onze samenwerking onderscheiden we ons in onze persoonlijke aanpak waarin jouw ontwikkeling altijd centraal staat. Hierdoor zijn alle trajecten altijd volledig op jou afgestemd, maatwerk dus! Want ieder mens is uniek.

De volgende UWV re-integratietrajecten zijn mogelijk:

  • Modulaire trajecten
  • Werkfit trajecten
  • Naar Werk trajecten
  • Praktijk Assessment

Neem gerust contact op voor meer informatie. Dit kun je doen door het contactformulier op deze website in te vullen of een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Even voorstellen:

 

logo rem4you            Logo Eqrian