oog en hand 350

 

Bij Eqrian staan jij en jouw groei centraal, zowel met als zonder paarden. Wij bieden een unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling, waarbij de natuurlijke wijsheid van het paard een krachtig hulpmiddel is. Paarden, van nature vluchtdieren die leven in een kudde, hebben een bijzonder instinct voor nieuwe leden in hun groep. Ze reageren puur en intuïtief op de spanning en energie van een nieuw kuddelid, met als doel harmonie en veiligheid binnen de kudde te waarborgen.

Tijdens een paardencoachingsessie fungeert het paard als een spiegel voor jouw innerlijke wereld. Zonder oordeel reageert het paard op jou zoals het zou doen bij een soortgenoot, wat een veilige en eerlijke omgeving creëert voor zelfontdekking en groei. Waar wij als mensen spanning vaak vasthouden, kan een paard deze overnemen en loslaten, wat zichtbaar wordt door bijvoorbeeld gapen of rollen. Dit zorgt ervoor dat je je letterlijk en figuurlijk lichter voelt.

De inzichten die paarden bieden, gaan verder dan woorden. Ze doorzien snel wat er speelt en geven je directe, eerlijke feedback op onderliggende blokkades die je misschien zelf nog niet hebt herkend. Deze ervaringsgerichte benadering is vaak effectiever dan traditionele methoden en kan leiden tot diepgaande en blijvende veranderingen.

Bij Eqrian ondersteunen we jou professioneel bij uiteenlopende thema's, zoals:

  • Persoonlijke ontwikkeling (authenticiteit, zelfvertrouwen, grenzen stellen, omgaan met emoties, rouw en verlies)
  • Stress- en burn-outpreventie
  • Re-integratie
  • Traumaverwerking en PTSS
  • (Top)sportfocus
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamdynamiek

Elke stap die je zet bij Eqrian brengt je dichter bij je authentieke zelf, met meer balans, zelfcompassie en verbinding.

Heb je een specifieke hulpvraag of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, en wij nemen spoedig contact met je op. We staan klaar om jou op weg te helpen naar een harmonieus en vervuld leven.

twee paarden zacht licht 350