Eqrian paardencoaching Friesland Heerenveen

  • Paard kijkt achterom

Eqrian Coachen met Paard en Ziel is gevestigd op de locatie van Stal Sibma dichtbij Heerenveen, in hartje Fryslân. Op dit moderne hippische bedrijf heeft Eqrian de beschikking over geweldige Friese paarden en vriendelijke pony’s, een ruime binnenbak en buitenbak. De knusse ontvangstruimte is een perfecte plek om kennis te maken en na te bespreken. In de winter en bij koude dagen is het er heerlijk opwarmen onder het genot van een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk.

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Nieuwsoverzicht

The making of... 'Arie'

making of arie libanon veteraan
Afgelopen week zijn er bij Sylvia Bosveld van Caprilli Coaching  en training (waar Rianne ook haar training heeft gevolgd) filmopnamen gemaakt van 'Arie'. Arie is een Libanon veteraan en heeft al 40 jaar (!) ptss. Nadat hij circa een jaar geleden in aanraking kwam met de paardencoaching, is hij inmiddels meer ontspannen en onderneemt weer activiteiten buiten de deur. ☺️🙏

Lees meer...

Rianne co-trainer bij Paardencoaching voor Kinderen

co trainer paardencoaching kinderen

De afgelopen weken mocht Rianne als co-trainer actief zijn bij de opleiding Paardencoaching voor Kinderen gefaciliteerd door Caprilli Training en Coaching. Elke keer als een mens een paard ontmoet tijdens een coachingsessie gebeuren bijzondere inspirerende dingen en ben ik dankbaar dit werk als coach te kunnen doen.

Lees meer...